Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bešlić predan pritvorskom nadzorniku, drži da ga je Ivošević krivo doživio

Bešlić predan pritvorskom nadzorniku, drži da ga je Ivošević krivo doživio

Slijedi mu ispitivanje kod državnog odvjetnika

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje i predala Antu Bešlića pritvorskom nadzorniku. Bešlića je za prijetnju prijavio dogradonačelnik Bojan Ivošević. Susret se zbio u popodnevnim satima na Kruševića gumnu. Ivošević je prijavio da ga je Bešlić dočekao pod kapuljačom u mraku i da je zamahnuo kao da će ga udariti.

Bešlić je uhićen popodne i doveden u Prvu postaju. On drži da ga je Ivošević krivo doživio i tvrdi da mu nije prijetio. Spori da je zamahnuo u pravcu njegove glave.

Bešlić je izvođač radova na terenu ispod tvrđave Gripe u Glagoljaškoj. I početkom tjedna na toj lokaciji Ivošević je u želji da zaštiti stablo pod preventivnom zaštitom bio u raspravi s Bešlićem i investitorom Igorom Kraljevićem, koji se upisao kao jedini vlasnik parcele nakon što je od države otkupio preostali dio.

Bešliću sada slijedi ispitivanje kod državnog odvjetnika.

Vaša reakcija na temu