Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BIO UVJEREN DA GA ŽENA VARA Bivši policajac pucao je već pred suprugom i djecom, nedavno su ga pustili iz zatvora

BIO UVJEREN DA GA ŽENA VARA Bivši policajac pucao je već pred suprugom i djecom, nedavno su ga pustili iz zatvora

Branko Mamić bio je osuđen zbog sedam kaznenih djela na štetu žene i djece

Bivši policajac Branko Mamić, tražen zbog pokušaja ubojstva u Trogiru, početkom svibnja je osuđen na djelomičnu uvjetnu kaznu zbog sedam kaznenih djela na štetu žene i djece. Osuđen je nepravomoćno na dvije i pol godine zatvora, od čega je trebao izdržati deset mjeseci, dok bi mu ostatak kazne od godinu i osam mjeseci zatvora bio uvjetan s rokom provjere od pet godina. 

Mamić je osuđen zbog toga što je divljao u kući pred suprugom i petero djece uvjeren da ga vara s njegovim susjedom J. M. Na suprugu je nasrnuo i fizički, držao je pištolj i prijetio da će ih pobiti. Ispalio je hitac u zid. 

Mamić je proveo četiri mjeseca u pritvoru, a pušten je nakon objave presude. Pritvor mu je zamijenjen mjerama opreza, zabranjeno mu je približavanje djeci i ženi, udaljen je iz doma. 

Danas je ustrijelio muškarca u glavu i vrat.

Vaša reakcija na temu