Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BipTalks Split: Kako skalirati platformu za sve

BipTalks Split: Kako skalirati platformu za sve

Od Black Fridaya do državnih izbora?

Prvi BipTalks Split meetup pod nazivom Kako skalirati platformu za sve - od Black Fridaya do državnih izbora? održat će se 13. prosinca  u The Works Coworking prostoru od 19h. BipTalks meetupi su druženja kroz koja ekipa iz Infobipa želi publici približiti svoje metode i produkte, razmijeniti iskustva s kolegama i proširiti svoju zajednicu i na području Splita. Ovakvi meetupi već su redoviti i rado posjećeni u drugim gradovima u regiji u kojima Infobip ima svoje urede (Zagreb, Vodnjan, Rijeka, Osijek, Sarajevo, Tuzla...). Na prvom splitskom meetupu led će probiti Petar Matan, a govorit će o izazovima koji se kriju iza 'buzzworda' kao što su - Multitenant, Global, High availability, Scalability. Također, predstavit će i kako izgleda razvijati software-as-a-service(SaaS) rješenje - cloud Contact Centar, koji omogućuje komunikaciju agenata sa klijentima. Naravno, sve to uz ispunjavanje visokih zahtjeva stabilnosti, otpornosti i brzine. Petar je Senior Software Engineer i u Infobipu radi već 3 godine. Ponajviše se bavi Backendom uz periodične izlete i na Frontend, voli čiste logove i uredne aplikacijske metrike. U razvoju SaaS (software-as-a-service) rješenja radi na različitim poljima - od message processinga pa sve do analitičkog dijela sustava.

Za sudjelovanje je potrebna prijava putem obrasca https://forms.office.com/e/A7WWAJQnNS, a dobrodošli su svi koje zanima kako izgleda sneak peek u jedan veliki razvojni sustav, koji su izazovi s kojima se u Infobipu svakodnevno susreću i kako ih rješavaju (ili ne rješavaju). 

'Pridružite nam se i u dobrom društvu i opuštenoj atmosferi provedite večer kojom najavljujemo još 4 slična meetupa u 2023. godini., dok se tech teme i sljedeći predavači već na veliko pripremaju', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu