Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić BLAŽEVIĆ: Dogovorit će se HDZ i HGS. Ako ne sada, onda za 10 dana

BLAŽEVIĆ: Dogovorit će se HDZ i HGS. Ako ne sada, onda za 10 dana

Vijećnik HSLS-a smatra da je onaj tko se smatra ozbiljnim trebao doći danas u vijećnicu

Tonči Blažević (HSLS) smatra da je onaj tko je ozbiljan, treba(o) biti danas u vijećnici.

- Mislim da će se oni dogovoriti, ako ne sada, onda za 10 dana, ali stvar je u tome da većina nas mora uzeti dan godišnjeg odmora i onda se dogodi ovakva situacija. Pa bar nam javite na vrijeme - kazao je i dodao u polušali kako očito 'paprike u Rogoznici nisu svima dobro sjele'.

Napominje kako je bitno istaknuti da smo ovaj isti igrokaz u Kerumovoj režiji već vidjeli i to u prošlom mandatu Ive Baldasara, Kerumovog tadašnjeg (interesnog) koalicijskog partnera.

- HSLS je na početku ovog mandata predlagao kolegama iz HDZ suradnju s Pametno i Most, ali nije bilo baš sluha. Trebalo je  surađivati u interesu ovoga grada i njegovih građana jer dosege bivšeg gradonačelnika su svi znali pa nije nikakvo iznenađenje nastavak djelovanja  po istoj 'špranci' već 12-u godinu. Zadatak je ne dopustiti zaostajanje Splita zbog opcija kojima je njihovo 'JA' i njihovo 'MENI' mnogostruko  važnije od nas 180 tisuća koji živimo u ovom gradu. Predstojeći dani i mjeseci će pokazati tko je za građanke i građane. Splite, možeš ti bolje od ovog što nas guši godinama! - poručio je Blažević.

Vaša reakcija na temu