Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOGATA PONUDA Uljepšajte svoju okućnicu najkvalitetnijim opločnicima tvrtke ABK
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BOGATA PONUDA Uljepšajte svoju okućnicu najkvalitetnijim opločnicima tvrtke ABK

Tvrtka iz Benkovca više od 20 godina proizvodi visokokvalitetne betonske galanterije

Ako želite uljepšati svoju okućnicu betonskim opločnicima, dobra vijest je da u uspješnoj tvrtki ABK u Benkovcu možete pronaći bogatu ponudu betonske galanterije po najboljim cijenama. Bilo da trebate betonske blokove, rubnjake, kanalice ili opločnike u ovoj tvrtki s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom proizvodnje pronaći ćete najbolji omjer cijene i kvalitete!

ABK je proizvođač visokokvalitetne betonske galanterije s više od 20 godina iskustva. U svom dugogodišnjem radu pozicionirali su se kao jedna od vodećih tvrtki na tržištu betonske galanterije. Danas su jedna moderna tvrtka koja pruža spoj funkcionalnosti, dugotrajnosti i kvalitete uz najnižu cijenu. Hvatanje u koštac sa zahtjevima modernog svijeta, ulaganje u proizvodne pogone i programe, neprestano usavršavanje i educiranje stručnjaka te obiteljska atmosfera temelj su ove poznate tvrtke. 

- Naš tim je kao jedna mala obitelj, ovdje radim od samog početka, ukupno više od 20 godina. U ABK-u se osjećam kao doma, a namjeravam ostati još dugo. Kolegijalnost, organiziranost i posvećenost klijentima samo su neke od vrijednosti koje su nam svima važne, jer zadovoljstvo kupaca nam je uvijek na prvom mjestu - poručuje Željko Parancin, najdugovječniji zaposlenik pogona ABK.

Njihova vrijedna ekipa je u svakom trenutku na raspolaganju kupcima te je uvijek spremna pomoći pri odabiru uz koristan savjet. U prodajnom prostoru u Benkovcu, pronaći ćete široku ponudu betonskih opločnika, blokova, rubnjaka ili kanalice uz najbolji omjer cijene i kvalitete. ABK-ovi opločnici pokazali su se kao opločnici s najkvalitetnijom strukturom kocke uz najmanje reklamacija kupaca. ABK nudi široki asortiman uz dostavu na kućnu adresu!

- Naš asortiman betonskih opločnika uklopit će se u vašu viziju idealnog uređenja okoliša. U našem izložbenom prostoru u Benkovcu možete pronaći opločnike različitih oblika, veličina i boja, tako da ćete sigurno pronaći nešto po svojoj mjeri. Svi naši opločnici su proizvedeni u Hrvatskoj, a posebno smo posvećeni kvaliteti u proizvodnom procesu u kojem koristimo prirodne materijale. Naš tim uvijek je spreman ponuditi vam savjet i pomoći s odabirom najboljeg rješenja za vaše potrebe - poručuju iz tvrtke ABK.

Posjetite prodajni salon ABK na adresi Zapužane 102 u Benkovcu i pronađite kvalitetne betonske opločnike po najpovoljnijim cijenama! 

Za više informacija posjetite njihov web ili Facebook ili ih nazovite na broj 023 662 720.

Vaša reakcija na temu