Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bojan Ivošević danas je bio među članovima 'stranke s Imenom i Prezimenom', pitali smo ga je li im se priključio

Bojan Ivošević danas je bio među članovima 'stranke s Imenom i Prezimenom', pitali smo ga je li im se priključio

Poznati splitski aktivist nam je otkrio zašto se pojavio na konferenciji za medije

Iako je Bojan Ivošević, poznati splitski aktivist i glasnogovornik popularne stranice 'Dnevna doza splitskog nereda', stao na Matejuški uz 'stranku s Imenom i Prezimenom', nije im se priključio za parlamentarne izbore.


Apsolutno, kaže, podržava ideju teritorijalnog preustroja i ukidanje županija koju zastupa stranka 's Imenom i Prezimenom', STRIP.

- Besmisao ovog ustroja najbolje se vidi na području pomorskog dobra gdje se pod pritiskom turizma često generira nered kojeg onda nitko ne rješava, već gledamo ping pong nadležnih službi gdje prebacuju odgovornost jedni na druge. Ukidanjem ove granice komunalno redarstvo konačno neće imati opravdanje za odbijanje rada na pomorskom dobru na kojem su i trenutno nadležni, ali koriste preklapanje ovlasti za oprati ruke od nereda - obrazložio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu