Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVOŠEVIĆA OPET ZVALA POLICIJA Grad Split preplatio Kopilicu, klub HDZ-ovca najam dobio 15 puta jeftinije?

IVOŠEVIĆA OPET ZVALA POLICIJA Grad Split preplatio Kopilicu, klub HDZ-ovca najam dobio 15 puta jeftinije?

Splitski aktivist obavio je s policijom telefonski razgovor

Bojan Ivošević, glasnogovornik Dnevne doze splitskog nereda, opet je dobio poziv iz policije. Zanimala ih je objava Dnevne doze o HDZ-ovcu Marku Markoviću, zaposleniku HŽ-a i kluba DNK Talent koji je u najam od HŽ-a uzeo igralište na Kopilici. 

Izgleda da se Markoviću nije svidjela objava Dnevne doze pa se obratio policiji. Ivošević kaže kako je sve obavio telefonski i da nije odlazio u postaju. U objavi ne vidi ništa sporno, a večeras je objavio i novi detalj vezan za najam terena na Kopilici. 

Ivošević tvrdi da je klub HDZ-ovca iz HŽ-a najam igrališta dobio po cijeni 15 puta manjoj od one po kojoj je Grad Split ugovorio najam terena na Kopilici. 

'Je li netko u Gradu Splitu nesposoban, pa je preplatio najam ili je niska cijena DNK Talentu plod pogodovanja njihovom zaposleniku, koji radi i u HŽ-u i u DNK Talentu, procijenite sami. Svakako pozivam Grad Split da u proračun, koji i ovako kasni, ubaci stavku uzimanja ovoga igrališta u dugogodišnji najam i njegove obnove', objavio je Ivošević.


Vaša reakcija na temu