Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BOLE GA LEĐA? Ministar Beroš zvao tajnika da podigne papire s poda umjesto njega

BOLE GA LEĐA? Ministar Beroš zvao tajnika da podigne papire s poda umjesto njega

Pomalo bizarnu situaciju prekinula je novinarka

Ministar zdravstva Vili Beroš boravio je u Splitu povodom Dana KBC Split. Medijima je dao opširne izjave oko reforme zdravstva, pregovorima s liječnicima, s glavnom porukom, kako je pacijent u središtu pažnje. Ipak, mediji su se u trenutku i cinično zapitali da možda ministra Beroša ne bole leđa. Naime, tajnik mu je dodao papire o svim brojkama razlika plaća liječnika u Hrvatskoj i u Sloveniji, koje su neznatne prema onome što je predočio. Potom su u jednom trenutku energičnog objašnjavanja ministru su iz fascikle ispale bilješke s papira.

- Mario, molim te ..- pozvao ga je Beroš.

Oklijevao je tajnik, ispred mikrofona nije bilo prostora da on 'ušeta', ali je odmjerio što piše i procijenio da nije pretjerano važno, ako i odlete ili, ne daj Bože, dolete u novinarske ruke.

Vrebao je glasnogovornik trenutak, uspio dignuti jedan papir, pa prošao s druge strane po druge.

Opet je ministar pozvao 'Mario', ali se niti u jednom trenutku nije odlučio sam sagnuti.

Pomalo bizarnu situaciju je prekinula novinarka, sagnula se i rekla 'evo, ja ću'. Tad je ipak ministar savio leđa i krenuo ih dignuti.

Gledali smo do sada da se umjesto ministara drže kišobrani, nose košare ruža, s tim da su u tim situacijama bile 'žene asistentice'. I sve se to podrazumijeva.


Vaša reakcija na temu