Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Borba protiv potkornjaka: Iščupane masline na Marjanu

Borba protiv potkornjaka: Iščupane masline na Marjanu

Glavni koordinator radova Nenad Ružić nam je objasnio o čemu je riječ

Zbog borbe protiv potkornjaka na Marjanu, i masline su se našle na podu. Desetak vrijednih stabala polegnuto je uz rub ceste, pa se postavilo logično pitanje, s obzirom na dosadašnju praksu sječe nedoznačenih stabala, jesu li masline kolateralna žrtva i hoće li netko odgovarati.

Ipak, kako nam kaže glavni koordinator radova Nenad Ružić, nema straha, radnici firme izvođača Matima project nisu ih prepilali, nego 'izvukli' s korijenom da bi ih vratili.

- Uklanjaju ih privremeno zbog trase žičare, čim se završi, masline će vratiti - smiruje Ružić kojega nije zateklo ovo pitanje jer zna što se radi.

Nije trebalo dugo da se proširi panika, ali to bi svakako bilo drukčije da se radi prema elaboratu, tako bi se znao svaki korak, ali, nažalost, nema ga.

Vaša reakcija na temu