Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOŽIĆNA ČAROLIJA ZA 'ANĐELE' Predsjednica Aničić: 'Još sam u šoku'

BOŽIĆNA ČAROLIJA ZA 'ANĐELE' Predsjednica Aničić: 'Još sam u šoku'

Župan Boban otkrio kako napreduje projekt u Dugopolju

U Osnovnoj školi Ravne njive održava se humanitarna večer posvećena Udruzi Anđeli.

- Imam čast biti ovdje gdje ova divna djeca rade za udrugu Anđeli. Ja sam još pod šokom. Pogledajte vi koliko je dice tu. Ne mogu vjerovati da ih toliko uopće ima. Zbog ovoga mi je baš puno srce - rekla je Dijana Aničić, predsjednica Udruge Anđeli.

Komentirala je kako napreduju radovi u bivšoj škverskoj ambulanti, koja bi uskoro trebala zasjati nekim novim sjajem i biti utočište 'Anđela’'.

- Škverska nam je taj 'forte' koji bi trebao ići najbrže. Trenutno se radi na posebnim uvjetima za struju. Kada HEP da posebne uvjete, onda se kreće sa glavnim projektom i u realizaciju. To bi trebalo ići vrlo brzo. Do sada je ta zgrada bila pripojena na Brodosplit. To se sada mora dobro odraditi - otkrila je predsjednica Udruge Anđeli.

Splitsko-dalmatinski župan s druge strane otkrio je kako napreduje rješenje za Regionalni centar u Dugopolju, čiji je nositelj upravo Udruga Anđeli.

- Mi jako tijesno surađujemo. Idejno rješenje za projekt u cijelosti je financirala Splitsko-dalmatinska županija. Općina Dugopolje u prostorni je plan sve to unijela. Čekamo novi MPU da kandidiramo projekt u novoj omotnici. Uistinu je veliki projekt, ali i potreban ovom području. Udruga Anđeli je nositelj aktivnosti, ali sve udruge takvog tipa su potrebne tog prostora. Mi jesmo s njima i bit ćemo tu - rekao je župan Blaženko Boban i dodao kako mu pričinja veliko zadovoljstvo što su se još jednom ljudi ujedinili za 'Anđele'.

- Veseli me da su se tolike estradne zvijezde odazvale ovoj akciji - zaključio je župan Boban.

Vaša reakcija na temu