Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Božinović o izlaznim anketama: Ovo je vrlo dobar rezultat!

Božinović o izlaznim anketama: Ovo je vrlo dobar rezultat!

Komentirao je i situaciju s plavim potvrdama

Davor Božinović komentirao je rezultate prvih izlaznih anketa.

- Ovo je vrlo dobar rezultat. Zahvalio bih se svim biračima na izlaznosti. HDZ je osvojio više birače u izlaznoj anketi nego SDP i Možemo! zajedno, što je nakon 8 godina na čelu hrvatske Vlade pozitivna stvar.  Kada govorim o izlaznosti prije svega mi je važno i ispunjava me zadovoljstvom da smo i na ovakvoj izlaznosti srušili neke stereotipe da HDZ-u odgovara manja izlaznost, ali vidimo da HDZ-u odgovara svaka izlaznost - kazao je Božinović.

Komentirao je i situaciju s plavim potvrdama.

- Plave potvrde se izdaju već nekoliko izbornih ciklusa, uvijek ima građana kojima su istekle osobne iskaznice, neki su podnijeli zahtjev za produženje. Radi se vrlo malom broju koji nije mogao utjecati na ništa, ali svaki naš građanin je mogao ostvariti svoje biračko pravo - rekao je Božinović.

Vaša reakcija na temu