Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Braća Hrvatskoga Zmaja obilježila Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

Braća Hrvatskoga Zmaja obilježila Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

Cvijeće i svijeće položili su ispred brončanog poprsja fra Bernadina Sokola

Družba 'Braće Hrvatskoga Zmaja', Zmajski stol u Splitu, obilježila je 23. kolovoza - Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima- nacizma, fašizma i komunizma.

Pročelnik Zmajskog stola u Splitu Andro Krstulović Opara, Zmaj splitski IV i njegov zamjenik Milivoj Bratinčević, Zmaj Putaljski II položili su cvijeće i zapalili svijeću ispred brončanog poprsja fra Bernadina Sokola na rivi u Kaštel Sućurcu. 

Uz članove Družbe, ovom hvalevrijednom događaju nazočio je i dr. Mihovil Biočić, ugledni hrvatski intelektualac koji je, zajedno s Milivojem Bratinčevićem, pridonio da istina o fra Bernadinu Sokolu iziđe na vidjelo.

Vaša reakcija na temu