Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Bračanin koji je palio po Splitu završio u zatvoru: 'Ne mogu odoljeti kada vidim kontejner'

Bračanin koji je palio po Splitu završio u zatvoru: 'Ne mogu odoljeti kada vidim kontejner'

U tri mjeseca potpalio je 33 kontejnera, a vatra je zahvatila i pet automobila

Željan Arnerić, sudionik TV šoua 'Ljubav je na selu', završio je na mjesec dana u istražnom zatvoru zbog paljenja kontejnera po Splitu. U tri mjeseca izgorjelo je 33 kontejnera, a u požarima je oštećeno i pet u blizini parkiranih automobila. Neki su toliko nagorjeli da mogu slobodno na otpad. 

Arnerić je već osuđen na uvjetnu kaznu zatvora zbog bušenja guma na Braču prije devet godina pa istražni zatvor zbog opasnosti ponavljanja djela nije ni mogao izbjeći. 

Priznao je paljevinu za većinu kontejnera, negira tek neke koji se nalaze u ulicama za koje nikada nije čuo. Kaže da jednostavno ne može odoljeti kada vidi kontejner. Palio je one plastične s papirom, i to tako da bi unutra ubacio zapaljeni papir. 

Prije odlaska u zatvor htio se pozdraviti s majkom i pomiriti s ocem, no želju mu nije bilo moguće ispuniti.

Vaša reakcija na temu