Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Bradarić-Šljujo napustio Most i dao ostavku u Gradskom vijeću Splita

Bradarić-Šljujo napustio Most i dao ostavku u Gradskom vijeću Splita

S obzirom na to da sam svoj mandat dobio na listi Mosta, smatram da je pošteno da svoj mandat vratim stranci, poručio je

Ante Bradarić-Šljujo uputio je priopćenje u kojem je ponovio kako od 30. svibnja više nije član Mosta i otkrio da podnosi ostavku na mjesto gradskog vijećnika u Gradu Splitu. Kazao je kako je razlog njegove odluke privatne naravi i da nema nikakvog sukoba između njega i Mosta iako je znalo dolaziti do suprotnih mišljenja i drugačijih pogleda na politiku. 

- Zahvalan sam što su mi 2017. godine omogućili da uđem u Gradsko vijeće Grada Splita i borim za interese Grada Splita. Čast mi je i zadovoljstvo što sam mogao kroz političko djelovanje isticati razne inicijative poput borbe protiv privremenog rješenja kolodvora na Kopilici, predlaganje osnivanja Zaklade za oboljele, inicijativa za izjednačavanje cijena u vrtićima, oslobađanje plaćanja vrtića  za vrijeme korone, borbu za Marjan, besplatne cijene pokaznih karata za učenike i studente i brojnih drugih inicijativa s komunalnom tematikom pomoći svojim sugrađanima - poručio je Bradarić-Šljujo.

Zahvalio se svim zaposlenicama splitskog ureda Mosta, Jeleni Kovačić i Ivani Ljulj koje su svojim radom bile velika podrška vijećnicima Mosta.

- Brojne ideje je bilo lakše prezentirati zahvaljujući njima, te predsjedniku Kluba Mosta u Gradskom vijeću Splita Anti Čikotiću koji je u Splitu donio sasvim novi način političkog djelovanja te se nadam da će u tom smjeru i nastaviti. Hvala svim gradskim vijećnicima iz oporbe te vlasti na konstruktivnim i argumentiranim raspravama kako bi pronašli najbolja  rješenja za grad Split. Također, velika hvala i svim pripadnicima sedme sile koji su zaista pratili moj rad na izrazito profesionalan način iako im nekad nije bilo lako, posebno pratiti nekad sjednice Gradskog vijeća  do kasnih večernjih sati. S obzirom na to da sam svoj mandat dobio na listi Mosta, smatram da je pošteno da svoj mandat vratim stranci koja mi je i omogućila stavljanjem na listu borbu za boljitak građana na raspolaganje kako bi Most dogovorio drugu osobu koja će nastaviti zastupati interese građana grada Splita - zaključio je Bradarić-Šljujo. 

Vaša reakcija na temu