Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: pixabay.com BRADATA AUKCIJA SUTRA Umjesto u nedjelju, održat će se 27. studenog u Splitu

BRADATA AUKCIJA SUTRA Umjesto u nedjelju, održat će se 27. studenog u Splitu

Ove godine među kandidatima ističe se Josip Božić koji će donirati najdužu bradu koja je do sada obrijana na Bradatoj aukciji

Zbog pooštravanja epidemioloških mjera Bradata aukcija umjesto u nedjelju, održat će se sutra, u petak, 27. 11. od 12:30 sati u Paradox Wine & Cheese baru Bana J. Jelačića 3, Split.

Riječ je o nesvakidašnjoj humanitarnoj akciji koja je dio globalno popularnog Movembera i za cilj ima podizanje svijesti o raznim oblicima malignih oboljenja kod muškaraca i važnosti redovitih pregleda, a prikupljena sredstva namijenjena su Županijskoj ligi protiv raka Split.

Akcija je osmišljena na način da se muškarci pozivaju da prestanu s brijanjem u studenom te odrede 'cijenu' svoje brade po kojoj su je spremni obrijati. Ukoliko se sakupi traženi taj iznos, osoba se obrije. Četvrtu godinu za redom akciju organizira Županijska liga protiv raka Split uz partnere: Ka'brada, Paradox i Rotary klub Split Plus.

Ove godine među kandidatima ističe se Josip Božić koji će donirati najdužu bradu koja je do sada obrijana na Bradatoj aukciji. Potom, akciji se ponovno odazvao pjevač Marko Pecotić Peco, nakon 18 godina bradu će u petak obrijati i gradski vijećnik Branimir Urlić, a nakon dugo vremena i poduzetnika Ognjena Bagatina ćemo imati prilike vidjeti bez brkova. Prema informacijama koje za sada imamo, izgledno je da je Goran Milaković sakupio rekordan iznos donacije koja je do sada sakupljena za jednu bradu, potom aukciji se pridružio i caffe bar Krom nominiravši brk Ivana Ćurića - Giovannia, a među ovogodišnjim kandidatima su i Leon Listeš, Frane Karlo Pavlović, Pero Prosenica, Luka Baričić, Zvonimir Čondić, Tomislav Tabak, Matej Emanuel Krakan i Emil Musić.

Do danas je za njihove vrijedne brade i brkove na račun Županijske lige protiv raka uplaćeno 30.082,80 kuna, a konačni iznos saznat ćemo sutra do kraja dana, stoga poziv još jednom svima koji su u mogućnosti da se pridruže s donacijama, svakako kuna znači!

Vaša reakcija na temu