Foto: Joško Šupić Branitelji: Tko, zašto i u čije ime uskraćuje pravo hrvatskom Splitu da uživa u igri nogometne reprezentacije?

Branitelji: Tko, zašto i u čije ime uskraćuje pravo hrvatskom Splitu da uživa u igri nogometne reprezentacije?

Nikakve nesuglasice ne smiju biti razlog onemogućavanja organizacije nacionalnih utakmica na gradskim stadionima

Koordinacija udruga ratnih postrojbi Splitsko-dalmatinske županije, Koordinacija braniteljskih udruga grada Splita i stradalničke udruge Domovinskog rata grada Splita i SD županije poslale su priopćenje na adrese Gradskog vijeća, gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i Hajduka s porukom da žele gledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Splitu.

- Tko, zašto i u čije ime uskraćuje pravo hrvatskom Splitu da uživa u igri hrvatske nogometne reprezentacije? Sve hrvatske reprezentacije su snažno bilo hrvatskog naroda. Nikakve nesuglasice ne smiju biti razlog onemogućavanja organizacije nacionalnih utakmica na gradskim stadionima, pa tako ni na Gradskom stadionu Poljud. Moderna Republika Hrvatska stvorena je velikim i neupitnim zajednistvom, krvlju i žrtvom hrvatskih ratnika, uz snažnu potporu hrvatskog naroda. Zahtijevamo i ne prihvaćamo nikakve razloge da se ova, kao ni sljedeće utakmice nacionalnih vrsta ne igraju u Splitu - poručili su.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47114, "");
Pregledaj komentare