Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRANKA LOZO IZ SPLITA: 'Zauzimat ćemo se u Europskom parlamentu da se ne preglasavaju mali narodi'

BRANKA LOZO IZ SPLITA: 'Zauzimat ćemo se u Europskom parlamentu da se ne preglasavaju mali narodi'

Pružila je podršku i stranačkom kolegi Bartulici

Branka Lozo, kandidatkinja Domovinskog pokreta na predstojećim izborima za Europski parlament, družila se sa Splićanima u Marmontovoj ulici. Sa stranačkog štanda je poslala podršku Stjepi Bartulici, koji puni medijske stupce zbog imovine i primanja, da 'izdrži do kraja nepravedne napade kojima je izložen ovih dana'. Potom je obrazlagala za što će se zalagati u europskim klupama.

- Politika Domovinskog pokreta koja je suverenistička, a bazira se na tradicionalnom načinu života, očuvanju tradicionalnih vrijednosti, obitelji zdravog razuma, pretočit će se i u našu politiku na razini Europskog parlamenta gdje ćemo se zauzimati za jednakopravnost prilikom glasovanja svih zemalja članica Europske unije - rekla je. 

Pojasnila je da to znači da se ne dijele na velike i male te da se otkloni mogućnost preglasavanja velikih naroda na štetu malih, u kakve spada i Hrvatska. 

- Zauzimat ćemo se za pošteniju i pravedniju politiku u odnosu na ilegalne migrante, budući da nedavno donesen pakt o migracijama izričito ide na štetu Hrvatske od koje se traži da sve tražitelje azila koje bi registrirala na svom teritoriju mora smjestiti, omogućiti im učenje jezika i naći posao i o njima brinuti u razdoblju od najmanje tri godine, bez tzv. sekundarnih migracija - istaknula je. Smatra to prestrogim mjerama za Hrvatsku kojoj gravitira tako izrazito veliki broj ilegalnih migranata. 

- Zauzimat ćemo se za pravednije poljoprivredne mjere koje bi onda omogućile i hrvatskoj poljoprivredi da se razvije i stanovništvo ponovno počne baviti proizvodnjom hrane uz adekvatne poticaje i osiguran otkup. Tako da Hrvatska može postati hraniteljica ne samo vlastite zemlje, već i izvoznik hrane - poručila je Lozo uoči izbora za Europski parlament koji se održavaju u nedjelju.

Vaša reakcija na temu