Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Branka Ramljak: Tužno je vidjeti kako pojedini kandidati danas olako daju populističke izjave, a bili su akteri propusta, nečinjenja ili spornih radnji
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Branka Ramljak: Tužno je vidjeti kako pojedini kandidati danas olako daju populističke izjave, a bili su akteri propusta, nečinjenja ili spornih radnji

Nisam sklona javno davati ocjene o nečemu što objektivno, do detalja ne poznajem

Branku Ramljak smo pitali kako bi riješila problem Spaladium Arene.

- Riječ je o jednom od najvažnijih sporova koje Grad Split trenutačno vodi i tužno je vidjeti kako pojedini kandidati, koji su bili akteri propusta, nečinjenja ili spornih radnji danas olako komentiraju i daju populističke izjave - rekla je uvodno nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita, pa potom dodala:

Nisam upoznata s detaljima spora oko Spaladium Arene, a osobno ni profesionalno nisam sklona javno davati ocjene o nečemu što objektivno, do detalja ne poznajem. Posebno kada je riječ o nečem toliko pravno kompleksnom i financijski teškom za grad. Međutim, osoba koja me podržava (prof. dr. sc. Dejan Kružić) sama vodi bitku za spas 600 milijuna kuna gradskog novca, što je nedavno i prezentirano javnosti našeg Splita. Kad dođe vrijeme i kad preuzmem dužnost gradonačelnice, tada ću se posvetiti daljnjim aktivnostima kako bi se ovaj proces što efikasnije i brže razvio na dobrobit Splita.

Vaša reakcija na temu