Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Brat Filipa Zavadlava je prije godinu dana objavio nešto što se danas gleda drugim očima

Brat Filipa Zavadlava je prije godinu dana objavio nešto što se danas gleda drugim očima

Kritizirao je stanje u Hrvatskoj

Filip Zavadlav je osumnjičen da je 'kalašnjikovom' ubio prekjučer tri osobe u centru Splita. Mnogi su tom 25-godišnjaku dali podršku pravdajući njegov čin nefunkcionalnom državom i rečenicama tipa 'kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost', što je šokiralo dio javnosti, a mišljenje o ovom slučaju se pitalo i sociologe.

U tom kontekstu je zanimljivo pročitati što je Filipov brat objavio na Facebooku prije točno godinu dana. Uz nabrojene hrvatske afere pljačkanja firmi, on je napisao:

- Lagano bi mi ljudi trebali navratiti s kalašnjikovima po svoje, bar je moje skromno bezjako mišljenje na ovu temu.

Takva objava tada nije izazvala nikakve reakcije, jedna je od na stotine sličnih, ali danas se, nažalost, gleda drugim očima...


Vaša reakcija na temu