Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Brat Filipa Zavadlava osuđen na zatvorsku kaznu, majci zaprijetio da će je zaklati na spavanju

Brat Filipa Zavadlava osuđen na zatvorsku kaznu, majci zaprijetio da će je zaklati na spavanju

Etel Zavadlav prijavila je vlastitog sina

Ivan Anton Zavadlav, najmlađi brat Filipa Zavadlava, optuženika za trostruko teško ubojstvo, kažnjen je u Splitu nepravomoćno s osam mjeseci zatvora zbog prijetnje majci Etel, koja ga je i prijavila. 

Etel tvrdi da joj je 22-godišnji sin zaprijetio da će je zaklati na spavanju. Posvađali su se jer je Ivan Anton htio izvesti psa, a majka mu je to zabranila. 

Duže su u narušenim odnosima. Etel Zavadlav za najmlađeg sina kaže da je bio predivno dijete dok nije upao u probleme s bandama i drogom. Prijavila ga je u strahu da bi svoju prijetnju mogao i realizirati. 

'On živi u svijetu u kojem je klanje ljudi postalo normalno', rekla je Etel Zavadlav sucu otkrivši kako je njen sin bio prijatelj s 18-godišnjim Goranom Vidićem, kojeg je prije četiri godine nožem ubio vršnjak na Zapadnoj obali. 

Nakon uhićenja zbog prijetnje majci, Ivan Anton Zavadlav proveo je tri mjeseca u istražnom zatvoru, a neko vrijeme bio je i u bolnici. Presudom mu je određeno i liječenje od ovisnosti.

Vaša reakcija na temu