Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Britanac koji je divljao u avionu napao i policajca kada su ga privodili na Prekršajni sud

VIDEO Britanac koji je divljao u avionu napao i policajca kada su ga privodili na Prekršajni sud

Predan je pritvorskom nadzorniku

Zadarska policija potvrdila nam je da na kriminalističkom istraživanju imaju 27-godišnjaka koji je napravio nered u avionu Ryanaira na letu iz Zadra za London.

Incident se dogodio u petak prilikom povratka s Hideout festivala na plaži Zrće. Britanac je u jednom trenutku počeo divljati, navodno je htio izaći. Svladali su ga putnici i predali policiji koja ga je odvela u postaju.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog drskog ponašanja u avionu, no potom se dogodio incident tijekom privođenja na Prekršajni sud. Britanac je napao policajca pa su ga prijavili i za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi i predali pritvorskom nadzorniku.

Britanac je bio totalno rastrojen pa su ga odveli psihijatru na pregled. Slijedi mu ispitivanje u Državnom odvjetništvu.

Vaša reakcija na temu