Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Koja bruka: Vijećnici izglasali skraćeno radno vrijeme kioscima i štandovima, a ne restoranima i barovima!

Koja bruka: Vijećnici izglasali skraćeno radno vrijeme kioscima i štandovima, a ne restoranima i barovima!

Omaška se dogodila zbog broja odluke pod kojim su se 'krili' barovi, a pod kojim 'kiosci'

Totalna blamaža se dogodila na Gradskom vijeću, umjesto odluke o skraćenju radnog vremena restorana i barova, odluka koja se izglasala se odnosi na kioske i štandove!

Tu je grešku primijetio Ante Čikotić, raspravljalo se među vijećnicima, na kraju je predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić iznio zaključak. Omaška se dogodila zbog broja odluke pod kojim su se 'krili' barovi, a pod kojim 'kiosci'. Usvojio se broj članka i stavak, a nisu taksativno navedeni...

- Izvadit će se stenogram i pripremiti vijećnicima materijal i vidjeti radi li se o tehničkoj grešci ili suštinskoj razlici potom će vidjeti što dalje - predložio je Stanišić.

Ali, tek na nastavku sjednice, danas ne.

Vaša reakcija na temu