Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U MAKARSKOJ Zaštitari tuku dvojicu Austrijanaca jer su htjeli ponovno ući u klub

BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U MAKARSKOJ Zaštitari tuku dvojicu Austrijanaca jer su htjeli ponovno ući u klub

Mladići su izbačeni zbog sukoba, htjeli su nazad u klub

Snimka brutalnog premlaćivanja pred makarskim klubom Makarana kruži po društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako redari odjeveni u crno mlate dvojicu.

Jučer smo pitali policiju o čemu se radi. Kazali su nam kako su u nedjelju oko 2.20 dobili poziv iz Hitne pomoći u Makarskoj i da imaju 20-godišnjeg Austrijanca koji je poprskan sprejem. Policija je pokušala obaviti razgovor, ali im je zvučao dosta nesuvislo jer je bio pijan.

Danas, pak, doznajemo kako su liječničku pomoć zatražila dvojica Austrijanaca, obojica 20 godišnjaci te kako je policija na kriminalističko istraživanje privela više osoba. Jutros su bile dvije, u međuvremenu su dovedene još četiri. Riječ je, pretpostavlja se, o redarima koji su snimljeni u akciji.

Policija je utvrdila kako su se Austrijanci potukli s nekim gostima u klubu te su izbačeni. Obojica su bili alkoholizirani. Htjeli su se vratiti u klub, što redari nisu dopustili kako ne bi ponovno došlo do sukoba te su upotrijebili silu i nadražujući sprej.

U bolnici su Austrijancima zasad konstatirane lake tjelesne ozljede. Jedan moguće bude imao i teže ozljede jer ima kontuziju prsa i koljena te ozljede glave.

U PU splitskoj kazali su nam kako su zasad jednog Austrijanca prijavili za prekršaj članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su jednog 41-godišnjeg redara prijavili za prekršaj Zakona o nabavci i posjedovanju oružja za građane zbog spreja.

Kažu kako se kriminalističko istraživanje nastavlja. Pokušali smo dobiti komentar od nekog iz makarskog kluba, no zasad bez uspjeha.


Vaša reakcija na temu