Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BRUTALNO UBOJSTVO U OMIŠU Ukinuta presuda Ringwaldu, Piriću i Zoloti

BRUTALNO UBOJSTVO U OMIŠU Ukinuta presuda Ringwaldu, Piriću i Zoloti

Ne donese li se nova nepravomoćna u roku od osam mjeseci, okrivljeni će se moći braniti sa slobode

Visoki kazneni sud ukinuo je presudu splitskog Županijskog suda za trojac Ringwald, Pirić i Zolota zbog likvidacije Karmelina Fistanića na ulazu u Omiš u studenom 2019. godine, javlja Index

Stjepan Ringwald (49) je zbog izvršenja dobio 19 godina zatvora, kao navodni naručitelj Jerko Pirić (46) je zaradio 18, a godinu manje dobio je Vlado Zolota (48) radi pomoći u djelu. 

Naloženo je ponovno suđenje na splitskom Županijskom sudu, a sigurno je da novi postupak neće biti pred Ivonom Rupić koja je prebačena na drugostupanjski odjel koji odlučuje o žalbama na presude općinskih sudova. Presuda je navodno ukinuta zbog bitne povrede odredaba kaznenog postupka. Ne donese li se nova nepravomoćna u roku od osam mjeseci, okrivljeni će se moći braniti sa slobode.

Brutalno ubojstvo Karmelina Fistanića na Jadranskoj magistrali, stoji u optužnici Županijskog državnog odvjetništva, zajednički su dogovorili Ringwald, Pirić i Zolota. Pretpostavlja se zbog duga. Ubojica na motociklu kroz poluotvoren prozor ispalio je smrtonosne hice u Fistanića koji je bio u autu.

Vaša reakcija na temu