Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRZA REAKCIJA POLICIJE Bad Boy završio u zatvoru! Ostao je bez motora

BRZA REAKCIJA POLICIJE Bad Boy završio u zatvoru! Ostao je bez motora

Splićanin je zasad prijavljen za 12 prekršaja, ali se istraga nastavlja

Nije trebalo dugo čekati na reakciju snaga reda nakon što smo objavili snimku lude vožnje Bad Boya na YouTubeu.

Policija je jučer uhitila 25-godišnjeg Duju G. iz Splita i danas ga privela na Prekršajni sud, i to zbog 12 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Prijavljeni prekršaji odnose se na dvije od ukupno 18 video snimki koje je policija skinula s Instagram profila okrivljenog prije no što ih je izbrisao. No, i na te dvije snimke policija je uočila još niz prekršaja koje će samostalno sankcionirati bez suda.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a Bad Boy prijavljen je zasad za prolazak kroz crveno svjetlo, pretjecanje u nepreglednom zavoju te prekoračenje brzine u naseljenom mjestu. U jednom trenutku vozio je 148 kilometara na sat brže od ograničenja. Prekršaji su počinjeni na jadranskoj magistrali i splitskim ulicama. Osim toga, protiv Duje G. podnijet će se i optužni prijedlog u redovnom postupku za tri kršenja reda i mira kada je u noćnim satima stvarao buku podizanjem broja okretaja motora u mjestu.

Nakon ispitivanja na Prekršajnom sudu, Bad Boyu je određeno zadržavanje u zatvoru na Bilicama u trajanju od 15 dana. Ostao je bez motora Yamahe MT 09 s kojim je počinio prekršaje te je dobio zabranu upravljanja vozilima A kategorije.

Vaša reakcija na temu