Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRZI I ŽESTOKI Jedan vozio Chrysler brzinom 263 km/h, a drugi Mercedes brzinom 251 km/h

BRZI I ŽESTOKI Jedan vozio Chrysler brzinom 263 km/h, a drugi Mercedes brzinom 251 km/h

Uhvaćena je i pijana vozačica

Zadarska je policija i proteklog vikenda provodila pojačane kontrole u prometu. U nedjelju ujutro su na autocesti zaustavili 45-godišnjaka koji je vozio Chrysler 300 c brzinom od 263,6 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. 

Nešto kasnije su policajci kod odmorišta Pristeg zaustavili i 50-godišnjeg Slovenca koji je vozio Mercedes S coupe brzinom od 251 km/h na mjestu na kojem je ograničenje 130 km/h. 

Protiv 45-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog, a Slovenac je kažnjen s 5000 kuna te mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na mjesec dana.

Najveću koncentraciju alkohola su utvrdili kod 25-godišnje vozačice VW-a. Zaustavljena je u subotu oko 5 sati ujutro u Ulici kralja Dmitra Zvonimira u Zadru, a imala je 1,28 promila alkohola u krvi. Isključena je iz prometa i prijavljena zbog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Vaša reakcija na temu