Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BUDIMIR: Kuzmanić se ruga osobama s teškoćama!
GRADSKO VIJEĆE Naš grad 2024. Piše: Dalmatinski portal

BUDIMIR: Kuzmanić se ruga osobama s teškoćama!

'Nakon tri godine nerada, praznih riječi i PR-a, nemaju više čime mazati oči građanima'

Nakon svađe HDZ-ovaca s gradonačelnikom i dogradonačelnicima na Facebooku se javio Ivica Budimir kojeg je Antonio Kuzmanić nazvao debilom i zaključio kako je vrijeme za novu radionicu.

'Ne smeta meni što me dogradonačelnik vrijeđa na osobnoj razini, veća mi je muka što on kao 'financijski stručnjak' dopušta gradu da plaća svaki mjesec 70.000 € više struje jer ne zna provesti javni natječaj za javnu rasvjetu već tri godine! Vijećnička pitanja su postala, izgleda, preosjetljiva za našeg gradonačelnika i njegove zamjenike.

Nakon tri godine nerada, praznih riječi i PR-a, nemaju više čime mazati oči građanima. Sve je jasno. Kad im ukažemo na propuste, na spomenuti nerad i nevjerojatnu nesposobnost - oni se ne mogu više kontrolirati. Politički nekorektno, građanski nepristojno, a ljudski 'ne znaš što ćeš, pa vrijeđaš'. Razina svađe na školskom igralištu, moj je tata jači od tvog tate.

Vrime je za još (barem jednu) radionicu. Premda, ruku na srce, ni ona prva nije dala neke rezultate...', objavio je.

Vaša reakcija na temu