Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BUDIMIR: Možda je Puljak zaboravio kako je u prvoj godini mandata obećao POS stanove i novi GUP

BUDIMIR: Možda je Puljak zaboravio kako je u prvoj godini mandata obećao POS stanove i novi GUP

'Obećanko'

Nakon najave preuređenja Rive, projekta vrijednog 20 milijuna eura, oglasio se dopredsjednik splitskog HDZ-a, gradski vijećnik Ivica Budimir.

'Grad je prodisao, kazao je, nonšalantno naš gradonačelnik, dok je požara na Karepovcu još uvijek tinjao.
Doktor prezentacija je, naime, jako aktivan u posljednje vrijeme.

Profesor od obećanja se razmahao. Od Kopilice, sportskih centara, stadiona na Brodarici pa eto sad i do nove Rive. Licitira ciframa, nabraja puste milijune, silne milijarde. Ovdje pet milijuna, tamo deset milijuna, na Kopilicu četiri milijarde...

Prva faza u jesen 2025., druga faza 2026., pa treća nekad tamo iza... Ne mogu se ne zapitati što je s planovima iz 2021. i 2022.?!', kaže Budimir.

Dodaje kako je Puljak možda zaboravio da je u prvoj godini mandata obećao POS stanove i novi GUP.

'Niti stanova, niti GUPa, a mogle bi pasti i predložene mu izmjene. Obećao je i očistiti grad, svi znamo kako je to ispalo. Prvi i jedini je izračunao koliko koštaju sve ceste u gradu, sve je izračunao, ali nije napravio niti metar. Lako je obećavati, valja rukave zasukati. Puljka su za razliku od idućeg splitskog gradonačelnika dočekali pripremljeni projekti spremni za provedbu i realizaciju.

Što će Obećanko dogodine ostaviti novom gradonačelniku, pitanje je koje me brine.
Nadu mi pak daje činjenica kako Splićani nisu ni ludi ni slijepi', poručuje Budimir.

Vaša reakcija na temu