Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bulj: Sramota je da Plenković danas u Dubrovniku prima Vučića koji je zagovarao Veliku Srbiju

Bulj: Sramota je da Plenković danas u Dubrovniku prima Vučića koji je zagovarao Veliku Srbiju

'Davno je trebao reći gdje su naši mrtvi...'

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi danas u Dubrovnik kao jedan u delegaciji predsjednika na međunarodni summit kojeg organizira naša vlada, čovjek koji je zagovarao veliku Srbiju, u Glini 1995. govorio da to nikada neće biti Hrvatska. 

Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta i narodni kandidat za predsjednika RH, u veljači 2018. na Markovom trgu presreo Vučića i pitao ga kada će posjetiti Glinu gdje je ljude srpske nacionalnosti nagovarao na pobunu protiv Hrvatske i zagovarao granice tzv. velike Srbiju i hoće li im se zbog toga ispričati. 

'Huškao je ljude, zagovarao Veliku Srbiju, a na sramotu Andreja Plenkovića i njegove Vlade u kojoj je Domovinski pokret, prima ga u Dubrovniku. Davno je trebala biti isplaćena ratna šteta, davno je trebala biti dostavljena dokumentacija iz vukovarske bolnice, davno je trebao reći gdje su naši mrtvi jer ipak je on bio jedan od glavnih huškača, ipak je on bio glavna osoba četničkom vojvodi Šešelju. Osim toga on i dalje zagovara politiku tzv. srpskog svijeta. Da sam danas u Dubrovniku, sve bih mu to rekao', ističe Bulj.

Vaša reakcija na temu