Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BULJ: Veseli me tužba Mate Jujnovića, poglavice gorućih autobusa

BULJ: Veseli me tužba Mate Jujnovića, poglavice gorućih autobusa

'Donio je samo pantagane, bijesne lisice, zmije i ostale 'beštije' koje se kote na autobusnom kolodvoru u starim autobusima'

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj objavio je priopćenje za javnost u kojem se osvrnuo na tužbu Mate Jujnovića, u kojem ga Jujnović optužuje za povredu časti, ugleda i dostojanstva i traži naknadu štete.
Priopćenje donosimo u cijelosti:

'Iznimno me veseli i raduje što me još jednom tužio Mate 'Poglavica Gorućih Autobusa' Jujnović. Ova tužba samo je još jedan u nizu njegovih očajničkih pokušaja da me ušutka. Poručujem mu da ga se ne bojim i da jedva čekam stati pred sud.

Na sudu ću, glasno i jasno, još jednom ponoviti istinu: Autoprijevoz Sinj je uništen, sinjski kolodvor, nekada javno dobro, uzurpiran je, ukraden narodu i pretvoren u stanicu za tehnički pregled. Autobusi, koji su stariji od Mojsijeve šlape, gore svaki tjedan; roditelji mole Gospu Sinjsku da im se djeca vrate živa iz škole, dok mu župan Blaženko Boban daje dozvole i koncesije za linije koje uglavnom ne voze, a Poglavici se pune džepovi. Premijer Plenković i ministar Butković znaju što se događa, ali mudro šute i ne poduzimaju ništa – na taj način podržavaju Matu, Poglavicu Gorućih Autobusa.

Ponavljam još jednom, i to ću dokazati na sudu, da je Mate Jujnović, uz podršku svojih političkih zaštitnika, Sinju donio samo pantagane, bijesne lisice, zmije i ostale 'beštije' koje se kote na autobusnom kolodvoru u starim autobusima, koji su kao ruglo u središtu grada, dok je sigurnost građana narušena.

Naš sinjski kolodvor, koji je nekada služio narodu i javnom dobru, sada je simbol propasti i nesposobnosti onih koji su dozvolili da ga predamo u ruke Mate Jujnovića, kojemu je jedina 'vještina' ugrožavanje sigurnosti djece i putnika u njegovim prastarim gorućim autobusima. Ono što Jujnović radi uz pomoć onih koji mu to dopuštaju, kazneno je djelo pokušaja masovnog ubojstva.

Sve što rade je nezakonito. Kako bih zaštitio sinjsku djecu i naše građane od Mate Jujnovića, pribjeći ću i ja nezakonitim metodama u cilju zaštite javnog prijevoza i naše djece.
Nadam se da će ovaj slučaj konačno doći do očiju i ušiju DORH-a i ostalih institucija Republike Hrvatske.

Vrijeme je da se stane na kraj korupciji i zaštite oni koji zaista rade u interesu naroda, a ne političkih elita i njihovih poslušnika. Više nema mjesta za one koji misle da mogu nekažnjeno raditi što god žele.
 Još jednom šaljem poruku Mati Jujnoviću i njegovim pomagačima u ovom zločinu prema Sinju i Dalmaciji: ušutkati me #nećete', stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu