Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bulj čestitao učiteljima: 'Vaša je uloga nezamjenjiva'

Bulj čestitao učiteljima: 'Vaša je uloga nezamjenjiva'

'Vaš je rad jedan od najvažnijih za razvoj društva'

Sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik iz stranke Most Miro Bulj uputio je čestitku povodom Dana učitelja. 

'Poštovani i dragi učitelji, nastavnici, profesori, odgajatelji i ravnatelji, povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam iskrene čestitke.

Vaša uloga u društvu kao stupova znanja, kulture i odgoja oduvijek je bila nezamjenjiva, tako je i danas. Ljubav, strpljenje i predanost kojom pristupate vašem poslu mogu i trebaju biti vodilja svim članovima našeg društva.

Stoga je ovo prigoda da istaknemo kako je rad učitelja i nastavnika jedan od najvažnijih za razvoj pojedinca i društva. Obrazovanje, kao ključ razvoja, čini školu izvorom promjene i napretka.

Zahvaljujem na vašem profesionalnom i životnom odabiru jer je pred vama velika odgovornost i važna zadaća učenicima prenositi znanja, usađivati moralne vrijednosti i način ponašanja za koje je potrebno puno strpljenja i ljubavi.

Uz želju za puno uspjeha i osobnog zadovoljstva, hvala vam za svu vašu ljubav, kreativnost i motivaciju koja je zaslužna za uspjeh djece u školi, ali i u daljnjem životu. Još jednom vam iskreno čestitam Svjetski dan učitelja uz poticaj da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje za kvalitetnu budućnost svih nas', poručio je Bulj.

Vaša reakcija na temu