Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bulj o Vučićevim izjavama: On hvali ratnog zločinca, a naš premijer koji je poslušnik Milorada Pupovca govori o 'nekim sukobima'

Bulj o Vučićevim izjavama: On hvali ratnog zločinca, a naš premijer koji je poslušnik Milorada Pupovca govori o 'nekim sukobima'

Srpski predsjednik rekao je na Kosovu da se u Kninu danas vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić danas je u Kosovskoj Mitrovici za Slobodana Miloševića rekao da je on bio 'najveći lider u povijesti Srbije, ali da su mu želje bile nerealne zbog čega su Srbi platili veliku cijenu'.

- Srbi su ginuli za Knin, za Sarajevo i za Prištinu. U Kninu se danas vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo. Slično je sa Sarajevom i Prištinom - rekao je Vučić na Kosovu.

Na njegove je riječi reagirao Miro Bulj, hrvatski branitelj i saborski zastupnik Mosta.

- Četnik Vučić kojeg je predsjednica Kitarović primila s najvišim počastima priča o Kninu kao srpskom gradu i hvali ratnog zločinca Miloševića dok naš nacionalni premijer i poslušnik Milorada Pupovca govori o 'nekim sukobima' - komentirao je Bulj.

Vaša reakcija na temu