Foto: Joško Šupić Bulj podnio zahtjev za izvanrednom sjednicom Gradskog vijeća zbog požara na autobusima Prometa Sinj

Bulj podnio zahtjev za izvanrednom sjednicom Gradskog vijeća zbog požara na autobusima Prometa Sinj

Nedopustivo je, kaže vijećnik Mosta, da djeca i njihovi roditelji žive i putuju sa strahom a da institucije i prijevoznik šute

Gradski vijećnik Sinja, Miro Bulj, podnio je danas zahtjev za održavanjem izvanredne sjednice Gradskog vijeća zbog požara koji su izbili na autobusima tvrtke Promet Sinj. Zahtjev su potpisali 12 vijećnika.

- Time bi Gradsko vijeće Grada Sinja zauzelo stav o problemu koji opterećuje brojne građane te bi se od prijevoznika i nadležnih institucija zatražilo da omoguće siguran prijevoz putnika, učenika i studenata s područja Grada Sinja, te spriječe ponavljanje opasnih situacija samozapaljenja autobusa kojima se izravno ugrožavaju životi putnika. Također sam i ministru Davoru Božinoviću postavio zastupničko pitanje o tome što je poduzelo Ministarstvo unutarnjih poslova u Prometu Sinj d.o.o., a vezano za tehničku ispravnost i starost vozila, nastavno na moju predstavku iz listopada 2019. godine - kazao je Bulj. 

Nedopustivo je, zaključuje, da djeca i njihovi roditelji žive i putuju sa strahom a da institucije i prijevoznik šute. Očekuje da će ovakva jedna rasprava potaknuti sve odgovorne da se u najkraćem roku putnicima osigura kvalitetan i pouzdan javni prijevoz.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57231, "");
Pregledaj komentare
29