Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bulj revoltiran zbog odluke Ustavnog suda: 'Pleković je Putin na kvadrat'

Bulj revoltiran zbog odluke Ustavnog suda: 'Pleković je Putin na kvadrat'

'Ovo više nije puzajuća diktatura, ovo je galopirajuća diktatura'

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Sinja Miro Bulj N1 Dnevniku komentirao je odluku Ustavnog suda koji je zaključio da referendumska pitanja iz dviju Mostovih inicijativa o ukidanju covid-potvrda i 'stožerokracije' nisu u skladu s Ustavom.

'Danas je ustavni sud ukinuo Ustav. Ovo je katastrofa, skandalozno, ovo je diktatura. 400 tisuća ljudi pljunuli su u lice. Kao da Branko Bačić i Vladmir Šeks govore iz njega.

Ustavni sud je danas ukinuo Ustav, a doći će vrijeme kada će narod ukinuti Ustavni sud. Ustavni sud je političko tijelo, produžena ruka Andreja Plenkovića i HDZ-a. Ovo je sramota', izjavio je Bulj.

Dodao je kako je Ustavni sud napravio diktaturu u korist Plenkovića. Bulj tvrdi da je vladajuća kamarila kao mafija u 'Kumu'.

'Ovo više nije puzajuća diktatura, ovo je galopirajuća diktatura. Pleković je Putin na kvadrat', ustvrdio je zastupnik Mosta.

Vaša reakcija na temu