Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DVD Vranjic BURA ZADALA POSLA VATROGASCIMA Uklanjala su se polomljena stabla i stakla, pilali stupovi električne rasvjete

BURA ZADALA POSLA VATROGASCIMA Uklanjala su se polomljena stabla i stakla, pilali stupovi električne rasvjete

Vadio se automobil iz potoka

U posljednja 24 sata za srednjodalmatinskim vatrogascima brojne su intervencije kojima je 'krivac' olujna bura.

Tako su pripadnici JVP-a Split tri puta uklanjali stabla koja su pala na prometnice i automobile na Bačvicama. U Ljubićevoj su stabilizirali staklene stijenke balkona na zgradi. U Trondheimsku su pozvani zbog osjeta mirisa plina u stubištu.

Splitski vatrogasci intervenirali su i nakon prometne nesreće u Kaštel Sućurcu u Ulici pape Ivana Pavla II.

Pripadnici DVD-a Split u trima intervencijama uklanjali su stabla u Vukovarskoj, Kninskoj i Lovretskoj ulici.

Vatrogasci DVD-a Žrnovnica uklanjali su stablo u centru mjesta, električni stup koji je pao na cestu u Privoru te su u Privorskoj ulici sanirali krov s kojeg je bura otrgnula kupe.

Žrnovački vatrogasci, među ostalim, malo prije ponoći iz potoka kraj Raketne baze vadili su automobil.

Stabla s prometnica uklanjali su i pripadnici DVD-ova Vranjic, Kaštela i Supetar te JVP-ova Sinj i Trogir. Pripadnici DVD-a Gradac, pak, ispumpavali su odvod na rivi, a vatrogasci JVP-a Makarska brod u gradskoj luci.

Pripadnici DVD-a Kaštela gasili su požar stare odjeće i drvene građe na površini od 50 kvadrata u Kaštel Novom.

Vaša reakcija na temu