Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČALETA NIJE PLANIRAO BIJEG 'Slomile su me emocije kad sam vidio roditelje'

ČALETA NIJE PLANIRAO BIJEG 'Slomile su me emocije kad sam vidio roditelje'

Bjegunac kaže da mu teško pada pritvor

Nakon što je sinoć uhvaćen u blizini Poljuda, Branimir Čaleta priveden je u policijsku postaju radi utvrđivanja identiteta prije no što je vraćen u splitski zatvor. Policajcima je rekao kako nije planirao bijeg.

'Slomile su me emocije kada sam vidio roditelje. Dugo sam u pritvoru i to mi teško pada', kazao im je Čaleta, kojeg su jučer policajci tražili osam sati po Turskoj kuli, ali i ostalim splitskim kvarovima. Radi njegovog bijega blokirani su bili svi izlazi iz Splita. 

Čaleti sude za teško ubojstvo njegove djevojke Ukrajinke koja je ostala trudna s drugim muškarcem. Terete ga da ju je zatukao udarcima tupog predmeta po glavi. Leš je sakrio ispod kreveta u hotelskoj sobi te pobjegao. U pritvoru je od prošle godine kada je Ukrajina ustupila kazneni progon RH.

Jučer su u sudnici bili brat i otac ubijene Ukrajine. Čaleta im se pokušao ispričati, no njegovu ispriku Ukrajinci nisu prihvatili.

Otac ubijene rekao je da je Čaleta njegovu kćer opljačkao nakon svirepog ubojstva. Uzeo joj je sve zlatne predmete i kreditne kartice.

'Ubio je tri žene. Moju kćer, njezino nerođeno dijete i njenu majku koja je umrla u lipnju ove godine', kazao je jučer Valerij Kitajev, otac ubijene Ganne Kitajev.

Vaša reakcija na temu