Čaljkušić odgovorio Puljak: Konstantno pozivate na izbore na kojima gubite, građani ne žele demagoge iz obiteljske stranke

Čaljkušić odgovorio Puljak: Konstantno pozivate na izbore na kojima gubite, građani ne žele demagoge iz obiteljske stranke

Jesmo li mi drugi, svi oni školovani, dobri i vrijedni, a pritom članovi HDZ-a po vama nužno i uhljebi?

Krešimir Čaljkušić, predsjednik Gradskog kotara Žnjan i predsjednik Odbora za zdravstvo HDZ-a Split, komentirao je izjave Marijane Puljak objavljene na Dalmatinskom portalu.

- Učestalo govorite o osobnoj koristi i sprezi, o apetitima i o 'podijeli plijena'. Govorite o iseljavanju pametnih ljudi, o raspadu obitelji i o gledanju preko Skypea. Da ste obiteljska stranka, međutim, ne govorite često. Gotovo svi to vide, ali o tome vi ne govorite nikad - poručio je uvodno.

Nastavio je...

- Problemi bez kraja i nabrajanje svisoka nešto je za čime često posežete. Konkretna rješenja, s druge strane, gotovo uvijek izostavite. Jesmo li mi drugi, svi oni školovani, dobri i vrijedni, a pritom članovi HDZ-a po vama nužno i uhljebi? Prirodni apetiti svojstveni su upravo vama, onima koji na izbore konstantno pozivaju. Na izbore koje konstantno i gubite. Pa zar vam stanovnici vlastitog kvarta nisu pokazali što misle; duplo više HDZ-u nego vama. Pored pametnih demagoga, građani izabiru konkretne ljude, stavove i vizije.

HDZ-ova je zaključio:

- Potrebni su snaga i poniznost da se zatomi elitizam, a rad za javno dobro puno je više od rušilačke retorike. Građani Splita to su prepoznali, a pitanje hoćete li i vi.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14