Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / HDZ Trstenik Split ČELAN UKAZUJE NA ZAPUŠTENI DRVORED 'Puljak se već vidi na Markovom trgu, ali što je Dnevnom dozom koječega?'

ČELAN UKAZUJE NA ZAPUŠTENI DRVORED 'Puljak se već vidi na Markovom trgu, ali što je Dnevnom dozom koječega?'

'Ovo stablo savršeno oslikava dosadašnji rad'

Predsjednik HDZ-a Trstenik Marijan Čelan osvrnuo se danas na zapušteni drvored na Trsteniku, pri čemu je poručio da isti oslikava stanje u gradu. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'U sklopu mladog drvoreda u Bračkoj ulici nalazi se jedno stablo koje već mjesecima 'bode oči'.

To jadno, izudarano stablo lišeno svih vertikalnih potpora uporno prkosi gravitaciji čekajući u strahu dolazak nekog savjesnog vozača kojemu će poslužiti posljednji put kao parkirni senzor.

Nije na odmet napomenuti da se spomenuto stablo nalazi točno na ruti prolaska i vrlo blizu mjesta stanovanja naših gradskih 'Centralnih pametnjakovića' sa Žnjana.

Jasno nam je da se g. Puljak 'već vidi' na Markovom trgu, vjerojatno o tome mašta dok se vozi Bračkom ulicom pa je suludo očekivati da na putu do kuće vidi nakrivljeno stablo, ali što se događa s 'Dnevnom dozom koječega'?

Ne bismo htjeli prejudicirati stvari, ali smo mišljenja da im se ovakav gaf ne bi dogodio da se kojim slučajem nalazimo u predizbornoj kampanji.

Da zaključimo priču, ovo stablo savršeno oslikava dosadašnji rad aktera okupljenih u 'Programsku suradnju'. 

Jedni ne vide problem premda u njega gledaju svaki dan jer su fokusirani na svoje vlastite karijere, drugima pak nije interesantan je ne donosi puno PR bodova.

A grad se u kratkom vremenu dobrano nakrivio…'


Vaša reakcija na temu