Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čepo: Pauletić videom o Vukovarskoj ulici obmanjuje građane i pokazuje da ne poznaje elementarne stvari o svom gradu

Čepo: Pauletić videom o Vukovarskoj ulici obmanjuje građane i pokazuje da ne poznaje elementarne stvari o svom gradu

Poznati kvizaš i čovjek koji poznaje svaku rijeku i planinu na svijetu, eto, ipak ne zna da je spoj na brzu cestu već planiran i projektiran

Gradski vijećnik SDP-a Gojko Čepo reagirao je na rješenje o Vukovarskoj ulici kojega je iznio Mostov kandidat za gradonačelnika Robert Pauletić.

- Sramotno je da netko tko želi voditi Split ne poznaje elementarne stvari kao što su rješenja za ključne gradske prometnice. U videu koji je za potrebe kampanje napravio gospodin Pauletić, on navodi kako će izgraditi Vukovarsku ulicu do TTTS-a te kako će tamo biti čvor preko kojega će se spajati na brzu cestu Split-Omiš. Poznati enegmatičar i kvizaš je previdio samo par sitnica - krenuo je Čepo.


Kako kaže, za početak, Vukovarska ulica ne ide do TTTS-a, osim ako Pauletić ne planira porušiti pola naselja Šine. Vukovarska ulica spaja se s Bračkom ulicom na području Mjesnog odbora Stobreč, a prethodno mostom prelazi preko ceste koja sada vodi od Splita prema Stobreču (Ulica kralja Stjepana Držislava).

- Nadalje, poznati kvizaš i čovjek koji poznaje svaku rijeku i planinu na svijetu, eto, ipak ne zna da je spoj na brzu cestu već planiran i projektiran - ističe.

Ali, dodatno pojašnjava, ne na poziciji nepostojećeg čvora koji spominje kandidat već preko nastavka Puta Mostina koji se nalazi u prometnom dijelu GUP-a Splita i koji struka nikad nije dovela u pitanje i preko čvora na spoju Puta Smokovika i Ulice 4. gardijske brigade.

- Ovakva obećanja koja nemaju utemeljenje u prostornoplanskoj dokumentaciji niti u struci, ne donose ništa dobro i obmanjuju građane. Srećom za gospodina Pauletića, pitanja u kvizovima koje je osvajao nisu bila iz područja elementarnog poznavanja vlastitog grada - zaključio je Čepo.

Vaša reakcija na temu