Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČETIRI MINUTE PREVIŠE Hitna pomoć blokirana na putu prema Zenti

ČETIRI MINUTE PREVIŠE Hitna pomoć blokirana na putu prema Zenti

Pacijent je čekao na sanitetskom gliseru

Dok je svaka sekunda dragocjena za spas života, za prijeći 50-ak metara do pristaništa na Zenti, Hitnoj pomoći je trebalo čak četiri minute. Pacijent je za to vrijeme čekao na sanitetskom gliseru koji ga je s otoka prevezao do Splita. Nastao je zastoj na okuci prema POŠK-ovom bazenu, gužva se stvorila sve do platoa ispred (zatvorenog) noćnog kluba.

Nisu krivci ni brojni kupači koji automobilima pristižu i odlaze s mora, nego neorganiziranost. Samo jedan prometni redar ili regulacija riješili bi problem na zadovoljstvo svih. Ako se već ne može naći sigurnije mjesto za pristanak s otoka.

Vaša reakcija na temu