Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Četiri puta pala ispit iz prve pomoći, upetljao se otac

Četiri puta pala ispit iz prve pomoći, upetljao se otac

Pozvao policiju

Neobična situacija dogodila se u utorak u Fini na dubrovačkom području. Pozvana je policija, no potrebe za intervencijom nije bilo. 

Čitatelji su za Dubrovački dnevnik ispričali što se zbilo. Prema neslužbenim informacijama, jedan je zabrinuti otac i bivši sudac pozvao policiju jer je njegova kći četiri puta pala prvu pomoć prilikom polaganja vozačkog ispita. Točnije, revoltirani je otac od predavača njegove kćeri tražio priznanicu koju mu ovaj, navodno, nije htio dati.

Zbog svega je potom pozvao policiju. Policija je izašla na teren no uvrđeno je kako nema potrebe za interveniranjem te je zaraćeni dvojac upućen da svoj problem rješava preko drugih institucija. 

Vaša reakcija na temu