Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čistoća instalirala nove spremnike pa probili cijev, kvar je saniran, a voda se upravo pušta
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Čistoća instalirala nove spremnike pa probili cijev, kvar je saniran, a voda se upravo pušta

Vodovod je intervenirao u Stepinčevoj ulici

Djelatnici Vodovoda i kanalizacije jutros su sanirali kvar na mreži u Stepinčevoj ulici zbog čega par sati nije bilo vode za određeni broj kućanstava u toj i Dubrovačkoj ulici. Kako doznajemo, kvar je saniran i voda se upravo pušta.

Do problema je došlo jučer tijekom radova na ukopavanju novih polupodzemnih spremnika Čistoće. Oštećena je jedna cijev i došlo je do curenja koje nije bilo veliko pa su se u Vodovodu odlučili danas sanirati situaciju. 

Obavijestili su o radovima na svojoj mrežnoj stranici, no jutros je 'call centar' ViK-a zaprimio više poziva iznenađenih građana. Neki nisu imali vodu, a kod nekih je bio problem s niskim tlakom.

Vaša reakcija na temu