Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CIVILNA ZAŠTITA Prometovi autobusi pod posebnim režimom

CIVILNA ZAŠTITA Prometovi autobusi pod posebnim režimom

Obavit će se dezinfekcija 160 gradskih autobusa

Danas i tijekom vikenda obavit će se postupak dezinfekcije unutrašnjosti svih 160 gradskih autobusa iz voznog parka gradske tvrtke Promet Split d.o.o. 

Postupak dezinfekcije provodit će se kontinuirano kao preventivna mjera za sve korisnike i građane koji se služe javnim gradskim prometom, a sve dok traje opasnost od zaraze koronavirusom. 

- Ovu preventivnu mjeru provodimo u dogovoru s gradskim Stožerom civilne zaštitne, a cilj nam je povećati sigurnost za naše putnike i vozače - kazao je direktor Prometa Miroslav Delić dodavši kako su u tom smislu osim dezinfekcije autobusa nabavljene i rukavice za jednokratnu upotrebu za sve vozače, gelovi za dezinfekciju ruku te zaštitne maske koje vozači mogu koristiti prema vlastitom izboru.

Vaša reakcija na temu