Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ČLANSTVOM U HAK-u ŠTEDITE ZNAČAJAN NOVAC Za 320 kuna godišnje dobivate dvije besplatne izmjene guma, test motora, prijevoz u slučaju kvara ili prometne nesreće...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ČLANSTVOM U HAK-u ŠTEDITE ZNAČAJAN NOVAC Za 320 kuna godišnje dobivate dvije besplatne izmjene guma, test motora, prijevoz u slučaju kvara ili prometne nesreće...

Jednom izmjenom četiri auto gume dimenzija 16“ uštedjet ćete iznos koji plaćate za članski model Optimum

HAK Auto klub 'Split' je neprofitna udruga vozača i vlasnika vozila s tradicijom duljom od 115 godina kojoj su osnovne djelatnost promicanje sigurnosti prometa na cestama, prometne kulture, podučavanje i zaštita djece za sigurno sudjelovanje u prometu, pomoć članovima AK 'Split' te razvoj motoriziranog turizma. Kao temeljni autoklub članovi su krovne organizacije Hrvatskog autokluba preko 227.000 korisnika. Omogućavaju tehničku pomoć na cesti 24 sata dnevno, realizaciju članskih pogodnosti vlastitim kapacitetima i mrežom ugovornih partnera - autoservisnih radionica, izdaju međunarodne dokumente za upravljanje svojim ili tuđim vozilom u inozemstvu, obavljaju sve poslove članstva u HAK Autoklubu Split. 

U sklopu izvanučioničke nastave na Školskom biciklističkom poligonu u Splitu od 1973. godine provode teoretsku i praktičnu obuku iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila za oko 8000 djece gradskih i županijskih osnovnih škola godišnje. Obavljaju poslove najma vozila putem HAK Rent a cara kao i ostale djelatnosti. 

- Dolaskom hladnijih dana i nižih temperatura stiglo je i vrijeme izmjene ljetnih u zimske gume na vozilima. Gume su jedan od najbitnijih čimbenika sigurnosti pri upravljanju vozilom. Neupitno je trebamo li mijenjati ljetne gume zimskima čim se temperatura zraka spusti ispod + 7⁰ C. U takvim okolnostima ljetne gume gube svoju elastičnost i svojstva prianjanja na podlogu što u praksi može biti iznimno opasno zbog produljenog puta kočenja i zaustavnog puta vozila. HAK Auto klub 'Split' svim članovima omogućava besplatnu izmjenu guma (demontažu, balansiranje i montažu auto guma) jednom ili dva puta u članskoj godini, ovisno o realiziranom članskom modeluPrimjera radi, jednom izmjenom četiri auto gume dimenzija 16“ (koja se uobičajeno naplaćuje oko 80 kuna po komadu), uštedjet ćete iznos koji plaćate za članski model Optimum od 320,00 kn (42,47€) i u kojem modelu imate pravo na dvije izmjene guma. Pored toga, u istom članskom modelu imate i ova članska prava: besplatan test motora i prilagođavanje svjetala na vozilu jednom godišnje, besplatan otklon kvara i/ili prijevoz u slučaju kvara do 2.500,00 kn i besplatan prijevoz vozila u slučaju prometne nesreće ili krađe u iznosu do 3.500,00 kn. Članstvo u HAK-u je vezano za osobu s imenom i prezimenom tako da sve članske pogodnosti možete koristiti neovisno čijim vozilom upravljate - naveli su iz HAK Autokluba 'Split'.

Uz sve ostale prednosti i modele članstva, Obiteljsko članstvo popust od 50% na članstvo za osobe starije od 65 godina, studente i osobe s invaliditetom preko 50%, popust na kupovinu i usluge u velikoj mreži ugovornih partnera HAK-a, usluge rent a cara i vozila za nastavak putovanja, usluge smještaja, program ušteda s HAK-om i mnoge druge.

- Učlanjenje u HAK Auto klub 'Split' je jamstvo vaših ušteda i sigurnosti u prometu. Obratite nam se s povjerenjem za sve dodatne informacije i pomoć pri odabiru članskog modela koji najviše odgovara vašim potrebama. Kontakt telefoni su 021/344 076 , 021/383 370 , a e-mail: ak-split@hak.hr - dodali su.

Vaša reakcija na temu