Foto: Joško Šupić Čogelja odgovorio Eleonori Mandić: Privremeno rješenje do realizacije fontane podržali su i članovi SDP-a!

Čogelja odgovorio Eleonori Mandić: Privremeno rješenje do realizacije fontane podržali su i članovi SDP-a!

Predsjednik GK Split 3 poručio je sa je struka imala puno vremena za reakciju

Eleonora Mandić, koordinatorica SDP-a za Split 3, napala je predsjednika Kotara Stipu Čogelju, zbog radova 'Parkova i nasada' u Ulici Ruđera Boškovića koji su odlučili nefunkcionalnu fontanu pretvoriti u zelenu površinu. Nije dugo trebalo da joj Čogelja odgovori.

- Iskreno mi je žao! Na nedavno održanom Zboru građana dogovorili smo se kako neće biti ove razine komunikacije. Vijeće Gradskog kotara je jednoglasno donijelo odluku da podržava izgradnju fontane i privremeno rješenje do realizacije iste, a među njima i članovi SDP-a i drugih političkih stranaka. I to na inicijativu građana! Da je uređenje devastiranog betonskog temelja u interesu naših susjeda i sugrađana jasno govore većina komentara na društvenim mrežama i komentari ljudi na ulicama našeg Kotara, a gdje treba provoditi dio svog vremena ukoliko se želite uspješno baviti komunalnom politikom Grada Splita - napisao je Čogelja.

Dodao je i kako je struka imala puno vremena za reagirati, ali to do sada nije smatrala bitnim. 

- Valjda će sada našu nikad dočekanu fontanu staviti u svoje prioritete i izaći izvan okvira teorije projekta Split 3. Na korist građana! - zaključio je Čogelja.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14