CONTY PLUS IZLAŽE NA AMBIENTI: Drvo je glavno obilježje njihovog kvalitetnog, modernog i inovativnog asortimana, posjetite solinsku poslovnicu i provjerite aktualnu akciju

CONTY PLUS IZLAŽE NA AMBIENTI: Drvo je glavno obilježje njihovog kvalitetnog, modernog i inovativnog asortimana, posjetite solinsku poslovnicu i provjerite aktualnu akciju

Poslovnice imaju u Sesvetama, Splitu, Puli, Rijeci, Zadru, Osijeku i Sarajevu

Conty plus d.o.o. je privatna tvrtka sa sjedištem u Zagrebu s dugogodišnjim djelovanjem na hrvatskom tržištu, a svoju poslovnicu imaju i u Splitu. Od 10. do 14. listopada se predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu na Ambienti, sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Obilježje asortimana njihovog poslovanja je drvo kao glavna sirovina za proizvodnju. Osnovna djelatnost im je snabdijevanje tržišta pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima i dodatnom opremom koji su namijenjeni proizvodnji namještaja, opremanju objekata različitih namjena i uređenju interijera. 

- Ponosni smo na ponudu pločastih materijala, specijalnih proizvoda od drveta, podova, okova i dodatne opreme, prvenstveno namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Osim distribucije širokog asortimana proizvoda, svojim kupcima nudimo i obradu pločastog materijala na visokoj tehnološkoj razini kako u strojnom parku u Zagrebu tako i u poslovnicama diljem Hrvatske - poručuju iz Conty plusa.

Osim u Sesvetama i Splitu, poslovnice imaju i u Puli, Rijeci, Zadru, Osijeku i Sarajevu. Stalnim ulaganjem u znanje i nove tehnologije te predanim radom i iskustvom svih djelatnika nastoje poslovnim partnerima i klijentima ponuditi što kvalitetniji, moderniji i inovativniji proizvod, ali i ponuditi vrhunsku uslugu obrade prema željama svakog kupca. Distributeri su vodećih europskih proizvođača. Uz njihovu podršku, inovativnost i praćenje trendova stalno proširuju svoju ponudu kako bi partnerima osigurali cjelokupnu podršku praćenju tehnoloških inovacija kao i moderan dizajn. 

- Visoka tehnološka razina strojeva za obradu pločastog materijala omogućava nam da brzo i kvalitetno odgovorimo svakom zahtjevu kupca u što kraćem roku. Danas s ponosom možemo reći da je Conty plus tvrtka koja svim klijentima predstavlja pouzdanog i kompetentnog partnera - dodaju iz Conty plusa. 

Imaju skladišta diljem regije pa svoje klijente mogu zadovoljiti bilo kojim lagerskim i ne lagerskim materijalom iz ponude u najkraćem mogućem roku. Cjelokupna ponuda materijala i atraktivnih dekora, koje mijenjaju sukladno potražnji na tržištu, mogu se pogledati u njihovim izložbenim salonima gdje će posjetitelje dočekati ljubazno i stručno osoblje koje će im reći sve informacije koje ih zanimaju. 

Svojim klijentima nude i usluge besplatnog optimiranja, rezanje na mjeru i obradu rubova materijala rubnim trakama širokog spektra dekora. U ponudi imaju i usluge prešanja, bušenja i obrade materijala na suvremenim CNC strojevima s kojima su ušli u krug vodećih tvrtki na tržištu u ponudi kvalitetne i tehnološki napredne usluge i obrade pločastog materijala.

- Drvo je obilježje asortimana našeg poslovanja. Zato će svoje potrebe za proizvodima od drveta i proizvodima koji nastaju preradom drveta u širokom spektru proizvodnih procesa kod nas naći sve djelatnosti koje za tom vrstom proizvoda imaju potrebu - ističu u Conty plusu. 

Kod njih se mogu naći ploče koje se koriste u graditeljstvu, od ploča za šalovanje do OSB ploča, građa od domaćih i inozemnih vrsta drveta za potrebe industrije namještaja, graditeljstva i stolarskih radova, sve vrste ploča za izradu namještaja za potrebe industrije i stolarske obrade, ploče za potrebe brodogradnje od jednostavnih šperploča do visoko zahtjevnih ploča za uređenja interijera, parket od svih vrsta drveta i svih oblika tehnološke izrade podova na bazi drveta.

Dodajmo na kraju da je tijekom trajanje Ambiente u svim Contyjevim poslovnicama aktualna posebna akcija.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(36588, "");
Pregledaj komentare