Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čovjek krenuo s puškom u policiju produžiti dozvolu, pozlilo mu i umro, oružje pokupio brat Filipa Zavadlava

Čovjek krenuo s puškom u policiju produžiti dozvolu, pozlilo mu i umro, oružje pokupio brat Filipa Zavadlava

Sve se dogodilo na parkingu pred Policijskom upravom

Stanislav Zavadlav, mlađi brat Filipa Zavadlava, optuženika za trostruko teško ubojstvo u splitskom Varošu, prijavljen je za krađu. 

Početkom prošlog mjeseca, nakon izlaska iz komune gdje se liječio o ovisnosti o heroinu, Zavadlav je na parkingu pred Policijskom upravom u Splitu, ukrao lovačku pušku 72-godišnjaku koji je to jutro krenuo u policiju s namjerom da produži dozvolu za držanje oružja. Čovjeku je po izlasku iz automobila pozlilo. Doživio je srčani udar i srušio se na tlo. Nekoliko prolaznika mu je pokušalo pomoći, a Zavadlav je iskoristio situaciju i pokupio pušku. 

Policija ga je pronašla nakon mjesec dana na Kopilici i privela uz kaznenu prijavu za krađu. Identificirali su ga po opisu ljudi i snimkama nadzornih kamera. Policiji je priznao da je pušku prodao, no nije htio kazati kome. Državno odvjetništvo tražilo je da se Stanislav Zavadlav pritvori, no pušten je da se brani sa slobode.

Vaša reakcija na temu