Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CREATIVE DESIGN Cjelovito rješenje za turističku sezonu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CREATIVE DESIGN Cjelovito rješenje za turističku sezonu

Najveći iskorak napravili su pokretanjem vlastitog brenda 'KA3GA'

Generalni sponzor GAST-a, Creative design, zasluženo je dominirao sajmom. Impresivnim štandom i ciljanom ponudom za nadolazeću turističku sezonu privukao je brojne posjetitelje i klijente te ostvario zavidne rezultate.

Svojom ponudom je dokazao da mogu odgovoriti na sve potrebe tržišta i da imaju spreman cjelokupan asortiman kako bi sezona 2023. bila na najvišem nivou.

Opremate li hotel, uređujete vilu ili ugostiteljski objekt, Creative design je tvrtka koja nudi cjelovito rješenje na jednom mjestu. Status vodeće tvrtke u Dalmaciji u opremanju objekata stekla je odgovornim poslovanjem, bogatom ponudom i visokokvalitetnim proizvodima.

Najveći iskorak napravili su pokretanjem vlastitog brenda 'KA3GA' pod kojim se izrađuju unutarnje i vanjske stolice, separei, kreveti i fotelje. Vlastiti dizajn proizvoda, kontrola kvalitete, rokovi prilagođeni tržišnim zahtjevima pozicionirali su Creative design u sam vrh tvrtki specijaliziranih za opremanje ugostiteljskih objekata.

Domaću proizvodnju su prepoznali i podržali uz brojne ugostitelje i hoteli poput Valamara, Grand Hotel Adriatic, Kazbek, Mauro, Lapad, Lipa, Boutique hotel Scala...


Proizvodnja 'katriga' je smještena u Muću odakle se vrši daljnja distribucija prema svim dijelovima Hrvatske i šire dok se u izložbenom salonu može vidjeti cjelokupni asortiman.

Za nadolazeću sezonu su pripremili brojne pogodnosti i asortiman koji zadovoljava potrebe svih turističkih i ugostiteljskih objekata. Posebno izdvajaju proizvode od kovanog željeza, metala i konopa, polipropilena, aluminijskih stolica, vrtnih garnitura.

Dio ponude i radova pogledajte u galeriji, posjetite ih na sajmu GAST, a cjelokupnu ponudu pogledajte na web stranici www.creative-design.hr ili u izložbenom salonu u Solinu, na adresi Most Franje Tuđmana 8B.


Vaša reakcija na temu