Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić CRVENI METEOALARM Jaka bura na Jadranu, objavljeno upozorenje za područje Velebitskog kanala

CRVENI METEOALARM Jaka bura na Jadranu, objavljeno upozorenje za područje Velebitskog kanala

Tek od nedjelje se očekuje stabilnije vrijeme

Oblačno je u većem dijelu unutrašnjosti, pada i snijeg u gorju, ali i u mnogim nizinskim područjima.

Duž obale je većinom vedro, no puše jaka bura, udari na mjestima prelaze i 110 kilometara na sat. Stoga ne čudi da je promet dijelom autocesta A1 i A6, Paškim mostom, Jadranskom magistralom od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dozvoljen samo za osobna vozila, piše Tea Blažević za N1.

Vjetrovito će biti i u nastavku dana, no sunčanije na moru. Malo kiše može pasti prema otvorenom i na otocima, većinom u Dalmaciji, dok će u unutrašnjosti padati slab snijeg.

Subota većinom još u gorju može donijeti malo snijega, no u većini predjela bit će suho sutra. Treba još računati na jaku buru.

Tek od nedjelje sunčanije i stabilnije. U drugom dijelu dana bura će postupno slabjeti.

Novi tjedan, nove prilike. Čekaju nas sunčaniji dani i više temperature, barem one dnevne. Treba, naime, računati na hladna jutra.

Vaša reakcija na temu