Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CVITKOVIĆ ODGOVORIO FRANJKIĆU: Direktore, sve korištene slike su sa splitskih zelenih površina i parkova, a evo i nova fotogalerija koja pokazuje vaš rad

CVITKOVIĆ ODGOVORIO FRANJKIĆU: Direktore, sve korištene slike su sa splitskih zelenih površina i parkova, a evo i nova fotogalerija koja pokazuje vaš rad

Član Savjeta za komunalu SDP-a ističe kako slika govori više od riječi

Ante Cvitković, član Savjeta za komunalu SDP-a Split, jučer je prozvao Parkove i nasade zbog neuređenih gradskih površina. To je izazvalo reakciju direktora Saše Franjkića koji mu je poručio da je neinformiran, da prikuplja jeftine političke poene i da koristi stare fotografije. Danas je Cvitković rekao da mu je žao što je njegovu dobronamjernu, ali utemeljenu kritiku iskoristio za jeftino politikantstvo pritom zaboravivši da za ocjenu njegovog rada nisu potrebne stručne analize niti posebna tumačenja već je dovoljno osvrnuti se oko sebe i pogledati kakav je izgled zelenih površina u vašoj okolici. 

- Direktore Franjkiću, ulazite u politiziranje navodeći 'uspjehe' u Vašem mandatu pritom prikrivajući činjenicu da je bivši direktor Parkova i nasada, u vladavini gradonačelnika Keruma, na kraju svog mandata ostavio gubitak od 12 milijuna kuna. Taj gubitak je podmiren u mandatu, na kojeg se referirate, od strane uspješnog SDP-ovog direktora te Vam je ostavljena jaka i stabilna tvrtka s dobiti od skoro milijun kuna.  Ako ste već loš političar nadam se da niste jednako neuspješan direktor pa da nećemo morati i nakon Vašeg mandata ponovo spašavati ovu tvrtku - napisao je Cvitković.

Dodao je i kako je njegovo objašnjenje da je koristio stare fotografije žalosno kao i njegovo upravljanje Parkovima i nasadima. 

- Direktore Franjkiću, sve korištene slike su sa splitskih zelenih površina i parkova gdje je razvidno da je riječ o zapuštenim i nepokošenim površinama i gdje je nadasve razvidno kako ne radite posao za koji ste plaćeni. Nije riječ o Photoshopu niti je riječ o slikama nekog drugog mediteranskog grada. Riječ je o Splitu koji nažalost, zahvaljujući isključivo Vama, izgleda zapušteno i neuredno kao nikada do sada. Direktore Franjkiću, mi Vas ne plaćamo kako biste se neuspješno bavili politikom i politikantstvom već Vas plaćamo kako biste obavljali svoj posao. Rezultate Vašeg rada ću ponovo prikazati novom fotogalerijom snimljenom u srijedu u 19 sati. Kako slika govori više od riječi, prepustit ću građanima Splita da sami donesu ocjenu Vašeg rada - naveo je Cvitković.

Vaša reakcija na temu